OKUL SPORLARI GEREKLİ BELGELER



İL DIŞI ÇIKIŞ OLURU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

ÖNEMLİ UYARI  İl dışına çıkacak olan kafilelere il dışı çıkış oluru alınabilmesi için yapılması gereken işlemler aşağıda sıralanmıştır. Gidilecek müsabaka teknik toplantısından en az 5 iş günü içerisinde belgeler tamamlanarak İl Müdürlüğümüze başvuruda bulunulması gerekmektedir.  Belirtilen süreler içerisinde başvuruda bulunmayan veya eksik evrakla yapılan başvurular işleme konulmayacaktır.

(1.Adım) İL DIŞINA ÇIKACAK KAFİLE İÇİN OKUL SPORLARI BİLGİ YÖNETİM SİSTEMİ ÜZERİNDEN GİDECEĞİNİZ İLDEKİ YARIŞMA İÇİN ESAME BELGESİ OLUŞTURUNUZ. (Esame belgesine İdareci, Çalıştırıcı ve Sporcular Eklenmelidir.) 
 
 

(2. Adım) KAFİLE İLE BİRLİKTE SEYAHAT EDECEK SPORCU ÖĞRENCİLER,ÇALIŞTIRICI VE KAFİLE BAŞKANI İÇİN İZİN BELGELERİNİ EKSİKSİZ OLARAK DOLDURUP, ESAME BELGESİ İLE BİRLİKTE İL DIŞI ÇIKIŞ OLURU DİLEKÇESİNE EK YAPARAK İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZE GETİRİNİZ.  (18 yaşından küçükler için Veli İzin Belgeleri (Ek3 B), 18 yaşından büyükler için Seyahat Taahhüt Belgeleri (Ek3 A) Okul Müdürlüğü, Kafile Başkanı veya Çalıştırıcı Tarafından Onaylanmalıdır.)
 

 

 

 
 
 

 

 

 

 

 

 


 
İL DIŞI ÇIKIŞ OLURU BAŞVURU DILEKÇESI TAKIM SPORLARI İÇİN  TIKLAYINIZ 
 

 

 FERDİ

 

 SPORLAR İÇİN TIKLAYINIZ  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NOT: İl dışına çıkacak kafileler spor bilgi sistemi üzerinden alınmış gideceği il ilde ki organizasyona ait esame belgesi, sporcu lisansı,

 

çalıştırıcı kartı ve sporculara ait nüfus cüzdanı yanlarından bulundurmaları gerekmektedir.                                                                                   

 

 

 

 

 

SEYAHAT İÇİN VELİ İZİN BELGESİ-SEYAHAT TAAHHÜT BELGESİ

1- 18 yaşından küçükler için veli izin belgesi. (Ek 3B)   TIKLAYINIZ
2- 18 yaşından büyükler için seyahat taahhüt belgesi. (Ek 3A)   TIKLAYINIZ
3- Kendi imkanları ile seyahat edecek 18 yaşından küçükler için. (Ek 3D)   TIKLAYINIZ
4- Kendi imkanları ile seyahat edecek 18 yaşından büyükler için. ( Ek 3C)   TIKLAYINIZ
5- Sağlık Beyanı TIKLAYINIZ

SEYAHAT EDİLECEK ARAÇLARLA İLGİLİ BELGELER

1- Şehirler arası ulaşım firmaları ile seyahat edecekler için il dışı çıkış oluru dilekçesindeki seyahat türü kısmına (Şehirler Arası Ulaşım Firması) yazılacaktır.
2- Resmi araçla seyahat edecekler için il dışı çıkış oluru dilekçesinde istenilen araç bilgileri doldurulacaktır. TIKLAYINIZ
3- Kiralama yolu ile yapılacak seyahatler için gerekli evraklar.   TIKLAYINIZ


 

AVANS KAPATMA İŞLEMİ

* Müsabakaya İl Müdürlüğümüz bütçesinden avans alarak katılan kafileler aşağıda ekli olan yolluk bildirimlerini müsabakaya giderken alarak kafiledeki avans alan kişilere imzalatıp müsabakaya katıldıkları ilden alacakları ayrılış bildirimlerine uygun olarak doldurduktan sonra muhasebe servisinden avans kapatma işlemini yapmalıdır.

* YOLLUK BİLDİRİMİ BELGESİ  İÇİN   TIKLAYINIZ

*SAĞLIK BEYAN FORMU TIKLAYINIZ